Gigantische sale tot 80 %
Voordeelverpakking, tot 72 % korting

Wist je dat er speciale blotevoetsokken bestaan voor blotevoetsschoenen? Experts raden zelfs aan om speciale sokken te dragen bij schoenen op blote voeten. Klassieke sokken hebben een smalle teen die de tenen een onnatuurlijke vorm geeft. Blotevoetskousen hebben een brede teendoos en ondersteunen zo de natuurlijke vorm van de voet. Als je op zoe...

Wist je dat er speciale blotevoetsokken bestaan voor blotevoetsschoenen? Experts raden zelfs aan om speciale sokken te dragen bij schoenen op blote voeten. Klassieke sokken hebben een smalle teen die de tenen een onnatuurlijke vorm geeft. Blotevoetskousen hebben een brede teendoos en ondersteunen zo de natuurlijke vorm van de voet. Als je op zoek bent naar Tsjechische sokken voor vrouwen in blotevoetenstijl, laat je dan inspireren door Voxx.

Natuurlijk lopen aanmoedigen

Blotevoetsokken hebben niet alleen een bredere teen zodat de tenen vrij kunnen bewegen, maar ook een losser enkelgedeelte. De dames blotevoetsokken van Voxx hebben een gekettelde teen om je tenen comfortabel te houden. Het is gemaakt van gemengd materiaal waarin katoen overheerst. Ze zijn zweetafvoerend, dus perfect voor sportactiviteiten. Barefoot sokken zijn ook verkrijgbaar in een herenversie. Als je graag op blote voeten loopt, mag dit ondergoed niet ontbreken in je garderobe.

Meer tonen

Filter op categorie

Maat
Meer... Minder
Merk
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-6 van 6 items
1-6 van 6 items