Gigantische sale tot 80 %
Voordeelverpakking, tot 72 % korting

Achter Loono staat een team van jonge artsen, medische studenten en andere professionals die levens redden door middel van preventieprogramma's. Een daarvan is kankerpreventie, genaamd #prsakoule. Het Loono-programma benadrukt de noodzaak van regelmatig borst- en testiculair zelfonderzoek. In samenwerking met Loono heeft het Tsjechische lingerie...

Achter Loono staat een team van jonge artsen, medische studenten en andere professionals die levens redden door middel van preventieprogramma's. Een daarvan is kankerpreventie, genaamd #prsakoule. Het Loono-programma benadrukt de noodzaak van regelmatig borst- en testiculair zelfonderzoek. In samenwerking met Loono heeft het Tsjechische lingeriemerk Styx een speciale merch gelanceerd. Het is een korte broek bedrukt met #prsakoule. Een deel van de winst van de verkoop gaat naar de non-profit organisatie Loono.

Katoenen Loono Korte Broek

Het merk Styx produceerde dames- en herenshorts in blauw en roze. De shorts zijn gemaakt van 100% katoen, wat het beste is voor je huid. Het is een natuurlijk materiaal waar zelfs mensen met een gevoelige huid blij van worden. Het klassieke elastiek is zeer flexibel zodat het niet insnijdt en de shorts op hun plaats houdt. Het voordeel is dat de benen breder zijn, wat mensen met dikkere dijen zullen waarderen. Doe zelf mee aan preventie en zelfonderzoek.

Meer tonen

Filter op categorie

Maat
Meer... Minder
Merk
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-2 van 2 items
1-2 van 2 items