Gigantische sale tot 80 %
Voordeelverpakking, tot 72 % korting

Een ander paar kwaliteitssokken gaat nooit verloren! Damessokken met een korting tot 80% zijn een geweldige manier om comfortabele stukken aan je garderobe toe te voegen die je maximaal comfort bieden op het werk, tijdens een wandeling en in rust. Met onze geweldige aanbiedingen kun je meerdere paren in verschillende stijlen en uitvoeringen voor...

Een ander paar kwaliteitssokken gaat nooit verloren! Damessokken met een korting tot 80% zijn een geweldige manier om comfortabele stukken aan je garderobe toe te voegen die je maximaal comfort bieden op het werk, tijdens een wandeling en in rust. Met onze geweldige aanbiedingen kun je meerdere paren in verschillende stijlen en uitvoeringen voor verschillende gelegenheden krijgen voor een geweldige prijs.

Stijlvolle damessokken voor de perfecte outfit

De juiste sokken zijn niet alleen een aanvulling op je outfit, maar houden je ook de hele dag comfortabelLage enkelsokken zijn de ideale keuze voor sport en vrijetijdsactiviteiten, terwijl hoge sokken worden gewaardeerd op koude dagen of als een stijlvolle aanvulling op formele kleding. Een van de uitzonderlijke stukken zijn de hoge kniekousen, die de rondingen van je benen perfect accentueren en je een verleidelijke look geven, zelfs als je op de bank ligt. Hoogwaardige materialen en een zorgvuldig ontworpen pasvorm zorgen ervoor dat de sokken goed blijven zitten en niet gaan klitten, of je nu in beweging bent of in rust.

Een selectie sokken van populaire merken tegen onverslaanbare prijzen

In ons aanbod vind je damessokken van gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteitsmaterialen en duurzaamheid. Het sportmerk Puma biedt geweldige stukken speciaal voor je uitzonderlijke sportprestaties of voor je vrije tijd, bij het populaire merk Dedoles vind je sokken en kousen in interessante designs die je stijl benadrukken.

Meer tonen

Filter op categorie

Maat
Meer... Minder
Merk
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-6 van 6 items
1-6 van 6 items