Gigantische sale tot 80 %
Voordeelverpakking, tot 72 % korting

Er zijn nooit genoeg babysokjes, sommige passen achter het bed, sommige blijven op school en sommige worden gewoon opgegeten door de wasmachine. Daarom profiteert elke ouder van kindersokken met een korting tot 80%. Kinderen zullen niet alleen het kwaliteitsmateriaal waarderen dat prettig is om te dragen, maar ook het leuke ontwerp waarmee ze pl...

Er zijn nooit genoeg babysokjes, sommige passen achter het bed, sommige blijven op school en sommige worden gewoon opgegeten door de wasmachine. Daarom profiteert elke ouder van kindersokken met een korting tot 80%. Kinderen zullen niet alleen het kwaliteitsmateriaal waarderen dat prettig is om te dragen, maar ook het leuke ontwerp waarmee ze pluspunten zullen scoren bij hun klasgenoten.

Sokken die de hele dag comfort en bescherming bieden

Kindersokken van goede kwaliteit moeten niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam zijn. Kies daarom voor modellen van ademende en zachte materialen. Katoenen sokken met een vleugje elastaan passen zich perfect aan elke beweging aan en blijven de hele dag goed zitten. Functionele sokken van bamboevezels zijn een geweldige keuze voor sporters - ze voeren zweet effectief af en houden je voeten altijd droog. Je kunt ook kiezen uit verschillende stijlen en pasvormen voor verschillende gelegenheden, van enkelsokken die geschikt zijn om mee te sporten tot hogere modellen om je voeten warm te houden op koudere dagen.

Speelse patronen en kleuren waar kinderen dol op zijn

Kindersokken kunnen een stijlvolle en speelse toevoeging zijn aan elke outfit en zullen zowel door kleuters als tieners worden gewaardeerd. Hier vind je sokken met dierenmotieven, sprookjesfiguren of vrolijke kleuren waar kinderen meteen verliefd op zullen worden. Kwaliteitssokken van het Tsjechische merk VoXX en andere fabrikanten garanderen een lange levensduur en duurzaamheid, zodat ze bestand zijn tegen veelvuldig wassen en dagelijks gebruik. Kies uit een ruim assortiment en verwen je kleintjes met sokken die ze warm en met plezier dragen.

Meer tonen

Filter op categorie

Maat
Meer... Minder
Merk
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-30 van 115 items
naar de pagina
1-30 van 115 items