Gigantische sale tot 80 %
Voordeelverpakking, tot 72 % korting

Een bh van goede kwaliteit is niet weg te denken uit de garderobe van elke vrouw, dus het is belangrijk dat hij je maximaal comfort en ondersteuning biedt. Je kunt ze dragen naar je werk, om te sporten of in je vrije tijd en je zult je altijd zelfverzekerd en comfortabel voelen. Dankzij bh-pakketten met korting voor dames kun je ook meer stuks i...

Een bh van goede kwaliteit is niet weg te denken uit de garderobe van elke vrouw, dus het is belangrijk dat hij je maximaal comfort en ondersteuning biedt. Je kunt ze dragen naar je werk, om te sporten of in je vrije tijd en je zult je altijd zelfverzekerd en comfortabel voelen. Dankzij bh-pakketten met korting voor dames kun je ook meer stuks in verschillende kleuren en designs krijgen voor een aantrekkelijke prijs.

Damesbeha's voor je comfort en stijl

Beha's zijn niet alleen een praktisch lingeriestuk, maar ook een modeaccessoire dat je buste en zelfvertrouwen een boost geeft. Kies uit modellen met bredere banden voor sportieve activiteiten of zachtere opties voor dagelijks gebruik. Dankzij de geraffineerde snit en het elastische materiaal passen de bh's zich aan je lichaam aan, bieden ze ondersteuning tijdens het bewegen en kunnen ze de hele dag comfortabel gedragen worden. Met bh-pakketten met korting kun je verschillende kleuren en pasvormen combineren zonder in te leveren op kwaliteit. De ideale keuze voor vrouwen die altijd een comfortabele en stijlvolle bh bij de hand willen hebben voor elke gelegenheid.

Stijlvol ondergoed van populaire merken

Je kunt genieten van afgeprijsde pakketten lingerie van zowel populaire Tsjechische merken als bekende internationale fabrikanten. HUGO bh's zijn de perfecte keuze voor dagelijks gebruik als je veel aan je hoofd hebt en je je niet wilt concentreren op je ondergoed. Ons huismerk Styx biedt een sportief alternatief in levendige kleuren en maximale kwaliteit tegen een voordelige prijs. Maar welk merk je ook kiest, je kunt je altijd verheugen op comfortabel materiaal, een nauwkeurige pasvorm en eersteklas vakmanschap.

Meer tonen

Filter op categorie

Maat
Meer... Minder
Merk
Meer... Minder
Multipack
Meer... Minder
Kleur
Meer... Minder
Materiaal
Meer... Minder
Type
Meer... Minder
Type rubber
Meer... Minder
Andere
Meer... Minder
Lengte van slipje
Meer... Minder
Filter

Top

Best Verkocht

Top beoordeeld

Nieuwste

Goedkoopste

De duurste

1-7 van 7 items
1-7 van 7 items